Yvonne Coldeweijer Insta

Yvonne Coldeweijer krijgt ervan langs: ‘Ik vind haar echt misselijkmakend’

Er zit nog heel wat oud zeer tussen de huidige vriendin van Ben Saunders en zijn ex Yvonne Coldeweijer. In de nieuwe Party lucht Janita Engels haar hart: “Ze probeert beter te worden over de rug van een ander. Dat vind ik echt misselijkmakend. Echt heel naar gedrag.”

Ben Saunders is lekker nuchter en zijn sympathieke vriendin Janita ook. Maar ze schroomt niet voor haar man op te komen als hem onrecht wordt aangedaan. Zoals twee jaar geleden, toen Bens ex-vriendin Yvonne Coldeweijer nogal leegliep over hem. Ben zou volgens Yvonne zijn gevlucht in uitgaan en drank, waarop Janita in juni 2019 op Instagram reageerde op Yvonnes voorbije relatie met Ben, die in 2013 strandde: “Misschien wilde Ben wel gewoon een gezinsleven, een vrouw die achter hem staat en een thuis voor hem is. Niet een vrouw die geen kinderen wil omdat ze die tijd en geld aan zichzelf wil spenderen. Niet opruimt. Pizzadozen van twee weken laat liggen. Keukenaanrecht vol vieze vaat en etenswaren laat staan.”

Twee jaar later is Janita nog steeds pittig als we haar vragen naar Yvonne Coldeweijer. Lees het exclusieve interview in de nieuwe Party!

Fanscreening Grimsby In Aanwezigheid Van Sacha Baron Cohen

Foto’s: Instagram & Brunopress