Zanger Mick Harren begint 2019 positief

Voor de altijd goedlachse zanger is het jaar 2018 een jaar om snel te vergeten. Maar na een turbulent jaar omarmt Harren het nieuwe jaar 2019 met beide handen en niet zonder resultaat. Het jaar is nog maar net begonnen en nu al vol positieve verassingen voor de sympathieke Amsterdammer. Zijn nieuwe hit “Het leven is een leerschool” , die Harren schreef tijdens zijn detentie, staat hoog in verschillende afspeellijsten bij diverse radiostations. De boekingen stromen daardoor binnen en de zanger kan zijn geluk niet op.
Maar dat is niet het enige op Harren zijn nieuwe pad. Er wordt momenteel een real life soap van de zanger gemaakt, met daarin zijn muzikale moeder, broer en zoon en ook zijn andere creatieve kant, het kunstschilderen, die kijkers straks te zien zullen krijgen. Het programma krijgt de titel “GeHarrenWar”.
Wellicht een van de belangrijkste nieuwtjes is dat Mick zijn huis heeft verkocht en bezig is aan een nieuwe start, op een nieuwe plek, waarvan de plaats en adres zo lang mogelijk geheim moeten blijven, aldus Harren. Ook is de zanger heel erg blij dat het contact tussen zijn dochter en haar moeder weer is hersteld en is daardoor de weg naar een eventuele nieuwe liefde weer open gezet. “Ik ben niet op zoek, maar kan het ook niet vinden”, is zijn slogan. Maar hij staat ervoor open nadat hij zich de afgelopen vijf jaar volledig wegcijferde om de opvoeding van zijn inmiddels 15 jarige dochter in zijn eentje te hebben gedaan.
Ook tekende Harren opnieuw een platencontract bij Marcel Schimscheimer, die oa de bandleider is van De Toppers in Concert en Jaco van der Steen, die de titel song schreef “Echte Liefde” van het tv programma Gooische Vrouwen. Dit jaar komt er elk seizoen een nieuwe single uit, dus 4 gloednieuwe liedjes in 2019 en werkt Harren hard naar een groot concert toe.