Zomer…

0

Deze zomer zit Connie Witteman er warmpjes bij… De diva zou namelijk, naar verluidt, als een blok voor de charmes van oprichter en eigenaar van The Buldog zijn gevallen. De coffeeshopbaas en Connie zijn, als we de geruchten mogen geloven, samen naar Bali geweest. Daar zou het liefdeskwik nog verder zijn gestegen. Tot over haar oren zou Connie verliefd zijn op de succesvolle zakenman. Ze is momenteel het zonnetje in huis.

Ook Tino Martin is goedgehumeurd, hij heeft immers geen enkele reden tot klagen. Zijn carrière gaat als een malle en dit resulteert in een klinkend banksaldo. Hij werkt er hard voor, maar Tino boert blijkbaar ook lekker. Want voor de deur van zijn miljoenenvilla staat sinds kort een nieuwe bolide te glimmen in de zomerzon. Het karretje kostte de zanger maar liefst anderhalve ton. Het gaat hem goed, maar terwijl wij deze zomer in standje relax zakken staat Tino waarschijnlijk weer op alle dorpsbraderieën en campings in het land een moppie te zingen. Want wie een luxe leventje wil leiden, moet daar natuurlijk wel iets voor doen.

Dat moeten de dames van Luv’ ook hebben gedacht. Zij willen de kassa weer eens ouderwets laten rinkelen. En dus namen ze een nieuwe plaat op in Amerika. De single is uit en dreigt een heuse zomerhit te gaan worden. In het leven van Jeroen van der Boom schijnt volop de zon, ook al zegt hij in de nazomer van zijn carrière te zitten. Toch is Jeroen uiterst tevreden, over zijn leven maar ook over zijn uiterlijk: ”Ik zie er nu beter uit dan twaalf jaar terug.”

Zangeres Noble vertelt ons dolgraag op vakantie te willen gaan, maar vanwege een nare ervaring zet ze nooit meer voet op Griekse bodem… Die vakantie ligt gelukkig ver achter haar; Noble bekijkt het leven allang weer van de zonnige kant. Sterker nog, ze heeft de zomer in haar bol. Voor Noble en al onze lezers die vakantie gaan vieren, in eigen land of over de grens: geniet ervan. Pas goed op uzelf en tot snel!

Tot volgende week,

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Share.