Zorgen

Enkele weken geleden overleed compleet onverwacht Knut Jacobsen, de ex-man van Mariska van Kolck en de vader van haar twee zonen. De dood van de man met wie ze jarenlang lief en leed deelde, heeft de musicalster diep geraakt. Vooral voor haar zoons vindt ze het heftig, de zorgen van de sympathieke artieste zijn dan ook groot. Ze is nu immers de enige ouder die zorgdraagt voor de jongens. ”Er mag mij niets gebeuren, ik mag geen ongeluk krijgen.” Alhoewel de harten van haar zoons gebroken zijn nu hun vader niet meer leeft, toch heeft Mariska er alle vertrouwen in dat ze het gaan redden met zijn drietjes.

Van een gebroken hart weet Chimène van Oosterhout helaas ook alles af. Haar rikketik is menig keer door mannen aan gruzelementen geslagen. Op liefdesgebied heeft ze te vaak een verkeerde keuze gemaakt. Aan narcistische heren heeft de Luv’-zangeres dan ook een broertje dood. Kleineren is een no go in huize Van Oosterhout. ”Als een man mij slaat, sla ik terug”, zo bijt ze venijnig van zich af.

Zo mogelijk nog meer venijn klonk in het gesprek dat Party had met Eugène van Dun. Hij is het gedrag van zijn ex-verloofde Connie Witteman helemaal zat. Hij pikt de uitspraken die zij onlangs over hem deed gewoonweg niet. In zijn ogen misbruikt Connie haar status als BN’er en windt ze de media op geraffineerde wijze om haar vingers. Maar Eugène verzekert ons: ”Ik laat me niet door haar chanteren!” Binnenkort staan de twee lijnrecht tegenover elkaar in de rechtbank. Dan kan Connie met eigen ogen zien hoe gelukkig Eugène tegenwoordig is met zijn kersverse echtgenote. Alhoewel zijn geluk Connie ongetwijfeld een klein deukje in haar hart zal bezorgen, gaan we ervan uit dat ze haar schouders zal rechten en doet alsof het haar volledig koud laat. De diva zal naar verwachting die flonkerende trouwring om de vinger van de man die ze ooit zo liefhad negeren en de indruk wekken dat het haar een grote zorg zal zijn…

Chantal Braspenning

Hoofdredacteur