Zwoele zomer

Al weken is het heerlijk weer; geregeld tikt de barometer tropische temperaturen aan. En met al die hitte gaat het bij veel mensen weer kriebelen. BN’ers zijn daar niet anders in. Verliefde beroemdheden worden zo mogelijk nog verliefder. Zo is Dries Roelvink nog altijd stapelgek op zijn vrouw. ”Wij kunnen na acht jaar huwelijk nog steeds goed met elkaar babbelen.” Al is Dries wel huiverig voor sleur. ”Dat is dodelijk voor een relatie”, zo vertelt hij ons. Maar pretletter Dries zorgt er wel voor dat zijn leven, en daarmee ook zijn huwelijk, levendig en gezellig blijft. Van een dergelijke band met een partner kunnen sommige vrijgezelle collega-artiesten alleen maar dromen.

Zo hoopt Gordon, die afgelopen weekend 50 kaarsjes mocht uitblazen, nog altijd vurig dat de prins op het witte paard zijn leven binnen komt galopperen. Al is het altijd maar afwachten of paard en ruiter niet acuut op hol slaan als Gordon zijn temperament weer eens laat opspelen. Want dat hij een opgewonden standje is, weten we allemaal. Gordon kan enorm charmant zijn, maar hij kan mensen ook in een wip op de kast jagen. Daar zijn veel van zijn exvriendjes het ongetwijfeld allemaal over eens. Zijn zus wist het op zijn Abraham-feestje goed te verwoorden: ”Gordon is lief, maar door en door verwend.” Wijsheid komt met de jaren zegt men, hopelijk geldt dit ook voor Goor. Nu hij de middelbare leeftijd heeft bereikt, zou je denken dat hij vol gas gaat voor een nieuwe relatie. Maar dit keer met een man die echt bij hem past, eentje die de zon weer voor hem laat schijnen. Het is hem zó gegund.

Ook Mariska van Kolck, Estelle Cruijff en de sportmeisjes Dafne Schippers en Inge de Bruijn hunkeren naar een leuke partner. Wie weet lopen ze een heerlijke vakantieliefde tegen het gebruinde lijf… Laat die zwoele zomer maar komen!

Tot volgende week!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Gerelateerde artikelen