Botox

0

Waarom er nog altijd een taboe heerst op het gebruik van botox en fillers is mij een groot raadsel. Heb je wat rimpeltjes laten wegspuiten? Dikke prima voor jou! Trek je vooral niets aan wat anderen ervan vinden. Als het goed voelt: doen! Ik ben zelf ook een keer bij de prikkendokter geweest, maar dat was bepaald geen succes. Na een paar dagen begon het botoxgoedje pas echt goed te werken en trokken mijn wenkbrauwen tot mijn schrik plots enkele centimeters omhoog. Het gevolg: niet de beoogde verleidelijke jonge look, maar een duivelse blik waarmee ik iedereen in mijn omgeving angst aanjoeg. Ik leek sprekend op Jack Nicholson in de klassieker ’The Shining’. Dat was mijn botoxavontuur…

Connie Witteman daarentegen is een mooi voorbeeld van een geslaagd jonger uiterlijk. Al zie je gerust wel dat ze de natuur een handje geholpen heeft, Connie is nog altijd een prachtige vrouw. Die andere diva, Patricia Paay, heeft altijd geheimzinnig gedaan over haar uiterlijk. Haar strakke huidje had ze te danken aan haar goede genen, zo liet Paay geregeld doorschemeren. Een plastisch chirurg klapte echter eens tegen Party uit de school: Paay zou vaste klant zijn bij hem. Patty Brard heeft er nooit een geheim van gemaakt zo nu en dan een botoxspuitje te halen. Ook liet ze op jonge leeftijd haar borsten vergroten. Patty is onlangs onder het mes gegaan om de implantaten te verwijderen. Haar kleinere voorgevel bevalt Patty prima.

Of Gordon weleens botox gebruikt, weet ik niet… Wel is bekend dat hij ook soms een duivelse blik heeft. Zou dit bij hem ook het effect van botox zijn? Of is Goor dan gewoon weer op oorlogspad? We weten namelijk allemaal dat hij een flinke ruzie nooit uit de weg gaat. En ja hoor, het is weer zover. Dit keer heeft hij bonje met zijn boezemvriend. De reden? Een vakantiescharreltje! Ik hou van Goor, echt. Maar het mag soms wel een tandje minder. Zo houdt hij geen vriend meer over. Kan Goor niet wat vaker op z’n scherpe tong bijten? Botox kan veel aan je uiterlijk veranderen, maar een grote mond een koppie kleiner maken, dat zit er helaas niet in..

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Share.