Suikeroom

0

Toen Ruud Gullit dreigde de geldkraan dicht te draaien voor zijn overspelige ex-vrouw, sloeg de schrik Estelle Cruijff om het hart. Ze had dan wel nieuw geluk gevonden bij vechtjas Badr Hari, maar dat ze haar luxe leventje op moest geven, bezorgde haar nachtmerries. Een rechtszaak werd aangespannen. Gullit moest door het stof om te voorkomen dat Estelle hem kaal zou plukken. Dit lukte hem deels. Estelle kreeg weliswaar niet de gedroomde alimentatie van 21.000 keiharde eurootjes per maand, maar de rechter vond wel dat Gullit haar een maandelijkse toelage van 3500 euro moest betalen.

De oud-voetballer zal ongetwijfeld om de vier weken met een verbeten blik op de verzendknop drukken tijdens het internetbankieren; dat hij financieel een steentje moet bijdragen aan het luxe leventje van zijn werkeloze ex-vrouw moet hem hoog zitten. Estelle is namelijk een gezonde jonge vrouw, ze is prima in staat om een baantje te scoren en te werken voor haar eigen geld. Maar niets daarvan. Estelle heeft voor zover bekend nog nooit het werkzweet op haar opvallend strakke voorhoofd gehad en lijkt ook niet voornemens hier spoedig verandering in aan te brengen. Hoewel ze de alimentatie van Ruud bij lange na niet toereikend vindt voor haar luxepoezenleventje, Estelle behoort nog steeds tot de Nederlandse jetset. Natuurlijk is 3500 euro per maand een lekker bedrag voor veel Nederlanders, maar het is niet genoeg voor Estelle om zich in weelde en luxe te kunnen wentelen.

Hoe komt het dan dat Estelle toch leeft als een heuse prinses? Ze heeft een geheime geldschieter, die haar naar het schijnt miljonair heeft gemaakt. En zo komt het dat we Estelle bijna wekelijks weer in de P.C. Hooftstraat zien wapperen met haar creditcard. Wie het laatst lacht, lacht blijkbaar echt het best. Want Estelle zou dankzij haar gulle gever nu zelfs meer geld op haar rekening hebben staan dan haar ex-man Ruud Gullit. Zucht, doe mij ook zo’n suikeroompje.

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Share.