Gordon Insta

2023 was een rampjaar voor Gordon

Helemaal door het dolle, dat was Gordon Heuckeroth toen hij in maart door zijn 24 jaar jongere vriend Gavin Rozario ten huwelijk werd gevraagd. ”In alles weet hij bij mij de juiste snaar te raken en mij de liefde te geven waar ik zo naar verlangd heb”, schreef de zanger en presentator op Instagram. Gordons geluk om het voorgenomen huwelijk heeft uiteindelijk niet lang mogen duren. Een maand later bleken de mannen uit elkaar te zijn en gingen ze rollebollend van de ruzie over straat. Gavin typeerde Gordon na de breuk in een interview als iemand die ontzettend jaloers is en last heeft van stemmingswisselingen. Gordon noemde Gavin op zijn beurt een golddigger: ”Toen ik erachter kwam dat je vooral op zoek was naar rijke, vermogende mannen als slachtoffer, zegt de foto met daddy hunter alles. Ik hoop dat je blij bent met het geld en nu zelf leuke dingen kunt betalen.”

Foto: Instagram