Relatie Boost

3x Manieren om je relatie een boost te geven

Als je lang samen bent met iemand, kan het zo zijn dat de relatie wat saaier wordt. Daarom is het erg belangrijk dat je partner en jij elkaar blijven ontdekken en elkaar uitdagen om nieuwe dingen uit te proberen. Op deze manier voorkom je dat jullie de vonk missen. Een goede, stabiele en gezonde relatie creëren en behouden vereist hard werk. Gelukkig kun je dit op hele leuke manieren doen. In dit artikel geven we drie tips die je kunt toepassen om je relatie een boost te geven. 

De romantiek behouden

De liefde moet gevierd worden, daarom is het van belang dat je ervoor zorgt dat het romantisch blijft tussen jullie. Dit kun je op meerdere manieren doen. Onze eerste tip is om een leuke avond in te plannen. Ga bijvoorbeeld dineren bij jullie favoriete restaurant en kijk thuis een romantische film. Als je het te duur vindt om uit huis te eten kun je ook zelf koken. Op het moment dat jullie samen de keuken induiken doen jullie meteen een leuke activiteit samen. Als kers op de taart kun je je partner verrassen met een leuk lingeriesetje. Zo weet je zeker dat het een leuke (en spannende!) avond zal zijn. 

Stap uit je comfortzone

Eerlijk is eerlijk: het kan na verloop van tijd wat minder spannend worden in de slaapkamer. Daarom is het goed om met elkaar te blijven experimenteren. Als je dit goed wilt aanpakken, is het van belang dat jullie goed communiceren. Intimiteiten en fantasieën kunnen namelijk gevoelige onderwerpen zijn. Stel dat je graag een buttplug voor jou zou willen bestellen, bespreek dit dan eerst met je partner. Vraag of de ander hier comfortabel mee is. Zo werkt het eigenlijk met alle nieuwe dingen die jullie willen uitproberen: praat er eerst over om vervelende of ongemakkelijke situaties te voorkomen. Probeer elkaar wel uit te dagen en durf je fantasieën en wensen met elkaar te delen.

Verras elkaar

Een traditionele date is erg leuk. Toch kan het ook tof zijn om eens op een ander soort date te gaan. Bereidt bijvoorbeeld een verrassingsdag voor. Trek beide ‘lootjes’. Op deze lootjes staan de activiteiten die je moet regelen voor elkaar. Zet bijvoorbeeld lunch, diner, middag activiteit en avond activiteit op deze lootjes. De twee die jij trekt, moet jij regelen en bedenken en de twee die je partner trekt moet hij/zij regelen en organiseren. Trek je lunch? Dan kun je bijvoorbeeld een leuke picknick in het Vondelpark organiseren. Bij een activiteit kun je denken aan een leuke cursus, fotoshoot of wijnproeverij. Op deze manier zijn jullie verzekerd van een dag vol leuke verrassingen.