Afbeelding Weekbladparty.nl (1)

4 x originele verjaardagscadeaus

Het is weer die tijd van het jaar! Verjaardagen zijn een bijzonder moment om een nieuw levensjaar te vieren, maar ze kunnen ook een bron van stress zijn voor cadeau-gevers. De tijd waarin je je hersens moet pijnigen om een origineel verjaardagscadeau voor je geliefden te bedenken. Als je niet op ideeën bent gekomen, geen zorgen, we hebben je gedekt. Hier zijn vier originele verjaardagscadeau-ideeën die zeker een glimlach op ieders gezicht zullen toveren:

#1 Een gepersonaliseerde mok

Er zijn veel redenen waarom een bedrukte mok als cadeau geven een goed idee is. Zo is het niet alleen een praktisch geschenk voor alle fijne koffie-momenten, maar deze kunnen vaak ook nog gepersonaliseerd worden. Denk bijvoorbeeld aan een fijne quote of foto van jullie samen. Zo creëer je binnen no-time een uniek fotocadeau! Nog leuker om daar wat favoriete thee of koffie soorten bij te geven. Of, denk aan zijn of haar favoriete chocolade.

#2 Een op maat gemaakte taart

Liefde gaat door de maag! Als de jarige job een zoetekauw is, waarom geef je hem dan geen taart die speciaal voor hem gemaakt is? Je kunt bakkerijen vinden die taarten zullen maken met elk ontwerp of boodschap die je maar wilt. Blader door een oud fotoboek en zoek een leuke foto uit. Ga naar je favoriete bakker en laat deze foto afdrukken op de taart! En nee, het hoeft geen groot cadeau te zijn. Ieder gebaar telt!

#3 Een mand met favoriete dingen

Er is iets speciaals aan het geven van een mand vol cadeaus. Misschien is het de blik van verrassing op het gezicht van de jarige als hij het openmaakt en alle leuke dingen erin ziet. Wat de reden ook is, een mand vol cadeaus geven is altijd een leuke ervaring. Een geweldig cadeau dus voor iemand die gewoon alles lijkt te hebben. Vul een mand met hun favoriete eten, drinken, boeken, films, enz. en ze zullen het zeker op prijs stellen. Stop er een handgeschreven briefje bij en jouw cadeau is ready-to-go! Vergeet je de mand niet leuk te versieren?

#4 Een abonnement op hun favoriete tijdschrift

Dit is een geweldig cadeau voor iemand die graag leest, of iemand die je altijd vertelt over het nieuwste nummer van zijn favoriete tijdschrift. Het is een geschenk dat je het hele jaar door blijft geven! Je kunt bijvoorbeeld ook een boekenbon geven, zodat de jarige zelf een fijn boek uit kan zoeken. Dus, waar wacht je nog op? Het is tijd om te shoppen!