René Froger Screenshot

Nieuwe look René Froger zorgt voor hilariteit bij kijkers Beau

Kijkers van de talkshow ‘Beau’ moesten even twee keer met hun ogen knipperen toen ze René Froger (60) aan tafel zagen zitten. De zanger lijkt de kunst te hebben afgekeken bij Donald Trump (74) en rockt een nieuwe look.

René Froger was te gast bij de talkshow van Beau van Erven Dorens om te praten over zijn deelname aan Sterren op het Doek. “Ik vond het heel leuk om te doen”, vertelt de zanger over zijn deelname. In Sterren op het Doek worden BN’ers geportretteerd door enkele schilders, terwijl Özcan Akyol een interview afneemt.

Toch is het niet het verhaal over het programma wat de kijkers boeit, maar voornamelijk het uiterlijk van René is talk of the town. Volgens de kritische kijkers lijkt de zanger namelijk wel heel erg op Donald Trump. ‘Zie ik het nu goed, heeft René Froger de pruik van Trump geleend?’ vraag een kijker zich af. ‘Froger begint steeds meer op Donald Trump te lijken’, vervolgt een ander. ‘Make Froger great again’, grapt weer een ander, aanhakend op de slogan van de Amerikaanse president.

bron: RTL Boulevard