René Van Der Gijp Vi

BN’ers steunen René van der Gijp: ‘Familie gaat voor alles’

René van der Gijp miste onlangs twee afleveringen ‘Vandaag Inside Oranje’ om het afstudeerfeest en de 23e verjaardag van zijn zoon Nicky bij te wonen. Ondanks zijn salaris van meer dan één miljoen per jaar, tonen veel BN’ers begrip en steun voor zijn keuze.

Justine Pelmelay, zangeres, zegt dat familie soms voor werk gaat en dat René een goede keuze heeft gemaakt door bij zijn zoon te zijn. Ze waarschuwt dat je later spijt krijgt als je belangrijke familiegebeurtenissen mist. “Soms gaan je kinderen en familie voor je werk.”

John de Bever, zanger, benadrukt dat Renés kinderen het belangrijkste in zijn leven zijn en dat het terecht is dat hij de show even liet voor wat het was. 

Johan Vlemmix, koningshuis-fan, vindt het logisch dat René een afstudeerfeest en verjaardag met zijn familie viert en prijst hem voor zijn keuze. “Het afstuderen van je kind of een verjaardag zijn veel belangrijker dan geld of een televisieprogramma.”

Zangduo Saskia & Serge begrijpen Renés beslissing in het licht van zijn persoonlijke verlies en benadrukken dat familie boven werk gaat. “Wij geven hem gelijk. Familie gaat voor.”

Wilt u de volledige reacties van Justine, John, Johan en Saskia lezen? Haal dan nu Party 29 in de winkel.

Foto: VI