Edwin Evers Terug Bij Talpa

Edwin Evers is de nieuwe voice-over van Te land, ter zee en in de lucht

‘Te land, ter zee en in de lucht’ keert terug op televisie, met Radio 538-dj Edwin Evers als commentator. Edwin heeft er duidelijk veel zin in, zoals hij vertelt aan RTL Boulevard.

“Het is een iconisch programma en leuk om te doen.” Stiekem ook wel een guilty pleasure voor de commentator. Hij geniet namelijk het meest van de momenten dat er iets misgaat. “Je begint te kijken en je wil dan toch zien hoe het afloopt. En dan gaat het heel vaak mis en dat is leuk.”

Edwin legt uit dat hij zijn eigen unieke stijl van inspreken heeft. “Ik ben geen André van Duin en ook geen Jack van Gelder. Ik moet het hier echt op mijn eigen manier doen.” De kans dat Edwin zelf van een schans afgaat is nihil: “Never nooit.”

Lees ook: Edwin Evers voorlopig niet naar NPO Radio 2

Edwin Evers is een bekende Nederlandse radiopresentator die sinds 2001 werkzaam is bij Radio 538. Hij bouwde zijn reputatie op als de host van het populaire ochtendprogramma Evers Staat Op, dat hij tot eind 2018 presenteerde. Naast zijn radiowerk doet Evers ook aan voice-overs voor verschillende tv-programma’s en reclames, waarbij zijn herkenbare stem en scherpe humor goed van pas komen.

Te land, ter zee en in de lucht zie je vanaf 31 augustus bij RTL 4.

Bekijk ook:

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: ANP
Bron: RTL Boulevard