Editorial Landscape

‘VI’-mannen geven ongezouten mening over reallifesoap Gordon

De eerste aflevering van ‘Dit Ben Ik: Gordon’ trok gisteravond 461.000 kijkers, waaronder de mannen van ‘Vandaag Inside’. René van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee lieten in hun talkshow de kans niet onbenut om hun ongezouten mening te geven over de reallifesoap rond Gordon Heuckeroth.

De eerste aflevering van ‘Dit Ben Ik: Gordon’ trok gisteravond 461.000 kijkers. In deze reallifesoap, die elke vrijdag om 20.30 uur op SBS6 wordt uitgezonden, wordt zanger, presentator en horecaondernemer Gordon Heuckeroth gevolgd in zijn turbulente leven.

Uitgebreide publiciteit
Kijkcijferexpert Tina Nijkamp vond de kijkcijfers enigszins tegenvallen, zeker gezien de uitgebreide publiciteit die de reallifesoap vooraf had gekregen. Ze had verwacht dat de aflevering tussen de 575.000 en 800.000 kijkers zou trekken. “Ook omdat NPO 1 in plaats van hun grote vrijdagavond hit ‘Flikken Rotterdam’, een zomervakantie programma in de schema’s hadden staan: ‘Groeten Vanaf De Camping'”, schreef Tina op Instagram. Ook de mannen van ‘Vandaag Inside’ hadden ‘Dit Ben Ik: Gordon’ bekeken en deelden er hun ongezouten mening over in de talkshow. Bekijk hieronder de beelden.

Foto & beeld: Talpa