Finale Wie Is De Mol 2024,

De hele wereld leek fan van Anna Gimbrère…

Anna Gimbrère, bekend als presentatrice en wetenschapsjournalist, werd in maart dit jaar ontmaskerd als de Mol in ’Wie Is De Mol?’. De avond waarop dit gebeurde, voelde voor Anna als een ’gigantisch dopamineshot’, want de hele wereld leek fan van haar.

Deze roes duurde een week, waarna ze zich realiseerde dat de waardering van het publiek voornamelijk kwam door haar rol in het programma en niet zozeer door wie zij zelf is of wat zij in haar carrière doet. Dit besef werkte voor Anna ontnuchterend, hoewel ze ook erkent dat ’Wie Is De Mol?’ haar kansen heeft gegeven. ”Omdat kinderen me nu herkennen, luisteren zenders en producenten eerder naar me als ik een kinderprogramma voorstel. Dat is dus een cadeau van ’Wie Is De Mol?’ aan mij, want mijn missie is kinderen te enthousiasmeren voor de wetenschap.”

Daarnaast noemt ze nog een ander positief gevolg: tijdens een evenement van ’Opium Op Oerol’ werden zij en haar partner Herman van der Zandt aangekondigd als ’Anna Gimbrère en haar partner’, terwijl ze normaal gesproken vaak wordt aangeduid als ’de partner van Herman van der Zandt’…

Foto: ANP