Patty Brard Kees Stevens

Nieuw gelegenheisduo Patty Brard en Kees de Bever laten heel Nederland meezingen met ‘Feesten in de Stad’

Het kersverse gelegenheidsduo ‘Patty & Keessie’ is vastberaden om heel Nederland los te laten gaan op hun vrolijke meezinger ‘Feesten In De Stad’. TikTok gaat overuren draaien. Je linkerhand omhoooooooog!

Patty Brard behoort al tientallen jaren tot de absolute top van de showbusiness. Ze heeft haar sporen in de muziekwereld, door onder andere haar deelname aan LUV, ruimschoots verdiend. Kees die samen met John de Bever het olijke duo ‘De Bevers’ vormt, haalt alles uit het leven en weet van elke gelegenheid een groot feest te maken. Of het nou is als entertainer/presentator op het podium of als BABS tijdens een huwelijk.

Kees is vastberaden: Patty Brard kan niet ontbreken tijdens de twee ‘De Bevers Vieren Kerst’ shows op 14 en 15 december in ‘Rotterdam Ahoy’. Naast een verrassingsact brengen ‘Patty & Keessie’ hun single op spectaculaire wijze ten gehore. Er is maar één missie: iedereen in de polonaise!

Videoclip
In de bijbehorende videoclip is te zien hoe het duo met een bont gezelschap van dansers, orkestleden, een brassband en een wel heel bijzondere panter op stap gaan met een speciale touringcar uit 1925. Dit om heel Nederland te laten dansen op ‘Feesten in De Stad’. En wie zit er toch in dat panterpak?

Vrijdag 25 oktober ziet ‘Feesten In De Stad’ van ‘Patty & Keessie’ het levenslicht. De single wordt uitgebracht door NRGY Music en wordt vergezeld door een videoclip.

Foto: Luna PR