René Froger Billy Dans

René Froger en Billy Dans lanceren single “De Stad” ter ere van 750 jaar Amsterdam

Ter gelegenheid van het 750-jarig bestaan van Amsterdam brengen de uit de Amsterdamse Jordaan afkomstige René Froger en Billy Dans samen een nieuwe single uit: “De Stad”. Het nummer is een ode aan de hoofdstad, een stad die beide artiesten nauw aan het hart ligt en waar ze hun liefde voor de historie, de nostalgie, de mensen en de unieke sfeer tot uitdrukking brengen. “Wij vertegenwoordigen samen de oude en nieuwe generatie Amsterdammers, mensen die echt van deze stad houden” aldus René Froger, ereburger van Amsterdam. Billy voegt daaraantoe zo ongelooflijk trots te zijn om met zijn grote idool zijn stad te mogen bezingen.

René Froger Billy Dans
René Froger Billy Dans

“De Stad” is een krachtige en emotionele track waarin de luisteraar wordt meegenomen door de straten van Amsterdam, van de Jordaan, de grachten tot de bruisende pleinen. Frogers karakteristieke stem, gecombineerd met de frisse rapstijl van Billy Dans, zorgt voor een unieke samenwerking die de rijke cultuur en diversiteit van Amsterdam perfect weerspiegelt.

“De Stad” is met ingang van woensdag 23 oktober te beluisteren via alle streamingsdiensten. De bijbehorende videoclip is te zien vanaf 23 oktober om 23 uur ’s avonds.

Foto: Luna PR