Aangeslagen Britt Dekker ten einde raad

Britt Dekker deelt dit weekend een hartverscheurend bericht met haar volgers. In een uitgebreide post op Instagram vertelt ze aangeslagen dat het niet goed gaat met één van haar paarden en dat ze ten einde raad is.

De presentatrice maakt zich grote zorgen om veulen Patton. Het jonge paard zou klaargestoomd worden om ooit wedstrijden mee te kunnen rijden. Maar woensdag kreeg ze een verschrikkelijk telefoontje: “Patton had heel kort vastgelegen tegen de muur en stond niet meer op. Eerst denk je; dat komt wel goed want dat soort dingen gebeuren vaker. Toen hij de volgende dag nog niet stond hebben we meteen foto’s gemaakt van zijn rug, hals, benen; niks gebroken! Hij at, dronk en was vrolijk; maar stond nog steeds niet op. Het is nu drie dagen geleden en de filmpjes zijn van zojuist. Hij wordt in de gaten gehouden door geweldige artsen maar ook zij kunnen niet veel meer onderzoeken dan we nu weten omdat hij ligt. Ik ben ten einde raad en ik wilde dit eigenlijk niet posten maar doe het toch in de hoop dat er iemand is die zoiets soortgelijks heeft meegemaakt.”

Britt blijft wel hoop houden: “Zolang hij geen pijn heeft, geven we niet op. Net een heel mooi muziekje opgezet en toen viel hij in slaap op mijn schoot op het laatste filmpje. Awh lieve Patton, hopen op een wonder zodat je straks de hele zomer weer met je maten op de wei kunt.”

Bron: Shownieuws / foto: Instagram