Placeholder

’Adam zkt Eva’

Na nieuwsgierig te zijn gemaakt door collega’s en vrienden, afgelopen dinsdag zelf ook maar eens afgestemd op het RTL 5-programma ’Adam zkt Eva’. Een datingprogramma waar de kandidaten poedelnaakt op zoek gaan naar liefde op een tropisch eiland. Met verbazing heb ik gekeken hoe de gelukszoekers spiernaakt rollenbollen over het strand, met de bips fier omhoog van de rotsen springen, koken, babbelen en lonken zonder een greintje gene in hun blote lijf. Nicolette Kluijver vindt het geweldig om het programma te mogen presenteren, ook al zou ze zelf nooit meedoen. ”Ik vind daten en verliefd worden al iets heel persoonlijks. Laat staan in je nakie. Dat lijkt me op televisie nogal confronterend.”

Toch zou je denken dat men in paradijskleding eerder kijkt naar het innerlijk van de andere sekse. Dat alle poespas wegvalt, niets meer om je achter te verschuilen. Maar niks van dat alles. Het uiterlijk van de eilandgasten speelt een absolute hoofdrol, de vleeswaren worden door de kandidaten schaamteloos gecheckt. Maar ook al mist het programma enige diepgang, het is best heel vermakelijk. De blootshow past goed bij Nicolette, die RTL als voorwaarde stelde dat haar kindjes mee mochten naar het datingeiland. Lees er meer over op pagina 52.

Nog meer naakt! Victoria Koblenko gaat namelijk uit de kleren voor een bekend mannenblad. Tenminste, als er genoeg geld wordt geboden, zo is te lezen op pagina 22. Victoria en het mannenblad zijn naarstig op zoek naar geldschieters. Mensen die Victoria naakt willen zien, kunnen geld bieden en zich financieel laten uitkleden. Voor een hoog geldbedrag gaat Koblenko dan met de billen bloot. Wie weet slaat vrijgezelle Victoria wel twee vliegen in één klap en levert de reportage in Evakostuum haar nog een rijke Adam op ook…

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie