Afscheid

’Afscheid nemen bestaat niet’, zong Marco Borsato. Maar inmiddels is het hem pijnlijk duidelijk geworden dat die tekst niet strookt met de waarheid. De zanger heeft de afgelopen tijd namelijk vaker vaarwel moeten zeggen dan hem lief is. Zijn huwelijk liep op de klippen. Marco’s vlekkeloze imago werd aan diggelen geslagen door verhalen over grensoverschrijdend gedrag. En sommige showbizzvrienden, die voor alle ellende begon maar wat graag met Borsato gezien wilden worden, lieten hem zonder pardon vallen. Helaas weet Marco dus inmiddels maar al te goed dat afscheid nemen wel degelijk bestaat…

Ook Iris Hond, met wie hij ooit een spannend avontuurtje heeft beleefd, lijkt niet meer met Marco geassocieerd te willen worden. Het stoort de beeldschone brunette dat mensen haar in één adem noemen met de zanger, de pianiste staat liever bekend om haar muzikale kwaliteiten. Iris wil het verleden achter zich laten en zich richten op de toekomst. Ze is er klaar voor om ergens anders een nieuwe start te maken. En dus zegt ze vaarwel tegen het huis waar ze veel herinneringen heeft liggen; het optrekje staat te koop.

Ook John de Bever en zijn echtgenoot Kees zijn druk met onroerend goed. Het sympathieke koppel heeft een nieuw Spaans huis op de kop getikt. Hun oude appartement in Altea staat te koop. ”We wilden graag wat groter wonen en toen de kans zich voordeed, heeft Kees de koop gesloten.” John wist echter van niets, Kees heeft alles buiten zijn medeweten om geregeld. Maar de volkszanger vertrouwt zijn partner blind en verheugt zich erop om hun nieuwe Spaanse paleisje binnenkort van binnen te bekijken. John en Kees hopen snel een koper te vinden voor hun oude huis in Altea en met een lach op hun gezicht ’adios’ te kunnen roepen.

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Instagram