Nicolette Kluijver Insta

Afscheid

Na een paar heerlijke jaren op Bonaire heeft Nicolette Kluijver de knoop doorgehakt: ze verhuist met haar kinderen terug naar Nederland. Natuurlijk doet het afscheid van het tropische paradijsje pijn… ”Ik hoor op Bonaire en de kinderen horen hier ook.” Waarom ze dan toch weer in ons kikkerlandje gaat wonen? U leest het deze week in Party, evenals een interview met Wesly Bronkhorst. De volkszanger zegt vaarwel tegen zijn leven als vrijgezel. ”Ik ga trouwen met mijn grote liefde”, vertelt hij. ”Het lijkt wel of alles bij elkaar komt nu ik mijn wilde haren kwijt ben. Ik heb het allemaal wel gezien, ik ken het wereldje van uitgaan en verleiding wel. Daar heb ik heel veel plezier en gezelligheid uitgehaald, maar ik ben blij met deze stabiliteit.” En over zijn droomvrouw zegt Wesly: ”Ze is een lot uit de loterij.”

Ook Ivo Niehe maakt kans op de jackpot! Hij heeft zijn Amsterdamse pand namelijk te koop gezet en mikt daarmee op een winst van 3,7 miljoen. De televisieman neemt afscheid van onze bruisende hoofdstad en gaat wonen in een landelijke omgeving. Hij kocht namelijk eerder een luxe woonboerderij in Haarzuilens. Er moet nog wel een en ander verbouwd worden aan de boerderij, dus de mogelijke winst op zijn Amsterdamse optrekje komt straks mooi van pas.

Rachel Hazes heeft eveneens een financiële klapper gemaakt. Iets waar de weduwe ongetwijfeld blij mee zal zijn… Waar ze minder vrolijk van wordt, is de ruzie met een oud-medewerker. Volgens Rachel heeft Nino Wilkes, de zoon van Rossana Kluivert, geld van haar gestolen. Ook al zou dit twee jaar geleden binnenskamers zijn opgelost, Rachel dreigt nu toch met juridische stappen tegen Nino. Door de ruzie is haar vriendschap met Rossana Kluivert bekoeld. Sterker nog, naar verluidt hebben de twee voormalig hartsvriendinnen voorgoed afscheid van elkaar genomen.

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Instagram