Afslanken

Calorieën verbranden is natuurlijk niet de hoofdreden om seks te hebben, maar een fijne bijkomstigheid is het wel. Met een vrijpartij van ruim een uur verbranden we zo’n 280 calorieën. Geen wonder dat Doutzen Kroes zo beeldig slank is. Het topmodel en haar man Sunnery James zijn naar eigen zeggen namelijk bijzonder actief in de slaapkamer. ”We hebben veel seks”, geeft het knappe koppel toe. Dit is volgens Doutzen en Sunnery de sleutel tot hun huwelijksgeluk. Al helpt het ook dat ze altijd eerlijk en open naar elkaar zijn. ”Bij Doutzen en mij blijven er niet veel dingen in het midden liggen, alles wordt direct uitgesproken”, aldus Sunnery.

Wie doorgaans ook van zijn hart geen moordkuil maakt, is Paul de Leeuw. De goedgebekte presentator is net terug van vakantie en klaar om weer aan de slag te gaan. De Leeuw heeft het roer deze zomer volledig omgegooid. Hij heeft zijn voeding aangepast en is gaan sporten. Het resultaat mag er zijn: Paul is negen kilo kwijt! Naast Doutzen over de catwalk lopen voor een groot modehuis zit er (nog) niet in, maar Paul is evengoed dolblij met zijn fittere lichaam. Samantha Steenwijk, Karin Bloemen, Frans Bauer en Jan Smit zijn eveneens de strijd tegen de kilo’s aangegaan. Met succes.

Een dieet volgen is echter niets voor feestzanger Stef Ekkel. Hij zou gerust wat slanker willen zijn, maar met zijn onregelmatige werktijden zou hij gewoonweg niet weten hoe hij dat moet aanpakken. ”Als artiest ben je heel veel onderweg. Dan is het heel makkelijk om bij een benzinepomp te stoppen en een balletje gehakt of kroketje naar binnen te werken. Tijdens de optredens een glaasje bier, daar spuug ik ook niet in. Een pilsje vind ik lekker. Ik hou van mijn natje en mijn droogje, ik ben een echte bourgondiër.” Stef zingt niet voor niets avond aan avond voor zijn fans: ’Liever te dik in de kist dan weer een feestje gemist.’

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Instagram