Placeholder

Albert Verlinde & Jan Versteegh

Het is voor SBS 6 het spannendste tv-project waar naar vooruitgekeken wordt: de nieuwe dagelijkse vooravondshow 6 Inside met Albert Verlinde en Jan Versteegh. Vandaag onthult de zender de persfoto van het programma en onthult ze meer informatie over de invulling van de show, die tussen 18.00 en 19.00 uur op zender komt. De kop van het persbericht laat zien hoe SBS het programma neer wil zetten: ‘6 Inside zegt wat iedereen denkt, is dynamisch, prikkelend en vol humor.’

Jan Versteegh over het nieuwe programma: “6 Inside zegt wat iedereen denkt. Het is een vrolijk, dynamisch begin van de avond, waarin Albert en ik en twee dagelijks wisselende insiders alle actualiteiten op het gebied van entertainment, (social) media, lifestyle, crime, mode en royalty bespreken.

Albert Verlinde vult aan: “De gesprekken aan onze tafel zijn vrolijk, scherp, meelevend en zitten boordevol inside informatie waarbij uitgesproken meningen niet geschuwd worden. Als kijker word je niet alleen helemaal bijgepraat, je wordt ook geprikkeld door de Insiders aan tafel.

Insiders

Onder aanvoering van Jan Versteegh bespreken de deskundigen aan tafel wat Nederland diezelfde dag bezighield. De ‘insiders’ duiden de actualiteiten die worden behandeld en geven hierbij hun vakkundige mening. Insider Albert Verlinde zit iedere uitzending aan tafel, de aanwezigheid van de andere insiders hangt samen met de actualiteit van de dag.

Jan Versteegh zegt verder over het nieuwe programma: “Bij 6 Inside zorgen we voor een lekkere start van je avond. Terwijl je bijkomt van je werkdag, passeert bij ons alles wat Nederland in beroering bracht de revue. 6 Inside verrast telkens met nieuwe feiten en interessante standpunten over de belangrijkste gebeurtenissen van die dag. Onze Insiders spelen hierbij een belangrijke rol.

Albert Verlinde vervolgt: “De insiders aan onze tafel zijn echt experts op de onderwerpen waarvoor ze aanschuiven. Ze brengen hun nieuws heet van de naald, vergezeld van een mening waar je graag even voor gaat zitten. Dit zorgt voor levendige discussies, verrassende onthullingen en inzichten én een vrolijke dynamiek aan tafel. Na 6 Inside ga je met nieuwe energie en een frisse blik op de actualiteiten van die dag de avond in.

De namen van alle aan het programma verbonden Insiders maakt SBS6 binnenkort bekend.

Uitzending

6 Inside is vanaf maandag 7 januari elke werkdag van 18.00 tot 19.00 uur te zien bij SBS 6. Het programma wordt geproduceerd door Talpa Producties.

bron: Mediacourant