Placeholder

Alina (39): ‘Ik vond mijn broer… dankzij hem kreeg ik mijn leven terug!’

MIJN VERHAAL

Elke week vertelt een lezeres haar verhaal in Party. In nummer 21 is het de beurt aan Alina (39). Ze weet al van jongs af aan dat zij is geadopteerd, maar ze heeft er geen behoefte aan om op zoek te gaan naar haar roots. Haar adoptie-ouders houden veel van haar en ze heeft een gelukkige, zorgeloze jeugd. Maar als blijkt dat zij een nierafwijking heeft, besluit ze toch op zoek te gaan naar haar biologische ouders. Via een ongelooflijk toeval komt ze haar vader op het spoor, en via hem ontdekt ze nog meer familiegeheimen…

Heb je ook een bijzonder, emotioneel, aangrijpend, gelukzalig of schokkend verhaal te vertellen? Aarzel niet en vul het contactformulier in, dan kunnen we contact met je opnemen.