Placeholder

Alle schoondochters Kazàn het podium op!

Bij de familie Kazàn ontkom je er niet aan om meegenomen te worden in de wereld van de magie. Dat wordt dit jaar bewezen in de exclusieve kerstshows van de familie Kazàn op 25 en 26 december a.s. in Theater de Reehorst te Ede. Speciaal voor deze gelegenheid zullen naast Hans  en zijn zonen Oscar, Renzo en Steven, ook alle drie de schoondochters optreden!

Schoondochters Mara (34), Jamie (21) en Bregje (24) hebben allemaal hun eigen rol in deze unieke, magische familievoorstelling. Mara, getrouwd met Renzo Kazàn, is één van de illusionisten in de show; zij reist al 18 jaar samen met “Magic Unlimited” de wereld rond. Jamie, getrouwd met Steven Kazàn, acteert en danst terwijl Bregje, de kersverse vriendin van Oscar Kazàn, een magische act van Hans Kazàn zal begeleiden op de viool!

Bij de magische familie beginnen de eerste gezonde zenuwen al te komen. Er wordt dagelijks hard gewerkt en gerepeteerd om er een uniek Kerstspektakel van te maken. “Het zullen voor ons allemaal heel spannende dagen worden, maar wij kijken er ontzettend naar uit om straks met z´n allen op het podium te staan”, aldus Hans Kazàn.