Allereerste voorstellingen De Oase Bar al uitverkocht

0

De  allereerste voorstellingen van de nieuwe voorstelling De Oase Bar met Joke Bruijs en Gerard Cox zijn uitverkocht. Dit maakten de producenten Bastiaan Ragas en Henrike van Engelenburg bekend tijdens een bijeenkomst in de echte Oase Bar. Het muzikale theaterstuk met veel bekende songs van Jaap Valkhoff gaat 21 februari a.s in première in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Voor de voorstellingen vanaf 17 februari zijn nog wel kaarten beschikbaar.

 

Producent Bastiaan Ragas: “Fantastisch dat er op De Oase Bar zo enthousiast gereageerd wordt door het publiek. De nachtbar kent dan ook een bijzondere geschiedenis en speelde een heel belangrijke rol in het Rotterdam van de wederopbouw. Maar niet alleen voor Rotterdammers is het een interessant stuk. Joke en Gerard zijn toch een gouden koppel en de songs van voormalig kroegeigenaar Jaap Valkhoff zijn in het hele land bekend, zoals ‘Oh Johnny’, ‘Diep in mijn hart’ en ‘Hand in Hand Kameraden’.”

Twee gastartiesten in iedere voorstelling
Peggy Vrijens vergezelt Joke en Gerard iedere voorstelling, daarnaast doen er per show twee gastartiesten mee uit de volgende rij: Loes Luca, Brigitte Kaandorp, Richard Groenendijk, Martin van Waardenberg, Jörgen Raymann, Lee Towers, Veldhuis en Kemper, Johnny Kraaijkamp, Ron Brandsteder, Tony Neef, Ernst Daniel Smid, Jacques Herb en De Tunes. Het muzikale trio onder leiding van Frits Landesbergen verzorgt iedere avond live de muziek in de bar. De Oase Bar maakt na speelperiode van enkele weken in het Luxor Theater ook een toer langs theaters in heel Nederland.

 

Share.