Anouk Dominique Insta

Alles weer koek en ei tussen Anouk en Dominique: ‘Ik houd van jou’

Ze volgen elkaar weer, ze staan weer in elkaars bio én Anouk (46) deelt nu ook weer een verliefde foto van haar en Dominique (27). Hiermee lijkt de rust wedergekeerd in de relatie tussen de zangeres en haar verloofde.

De foto die Anouk deelt laat niets aan de verbeelding over: de storm is weer gaan liggen. ‘Ik wil je de rest van je leven irriteren’, schrijft Anouk, gevolgd door een aantal emoji’s en ‘Ik houd van jou.’

Vorige week draaide de geruchtenmachine overuren: was er een einde gekomen aan hun relatie? Anouk had alle foto’s van haar en Dominique van haar Instagram-pagina verwijderd en ook de ring-emoji en de naam van Dominique waren uit haar bio gehaald. Blijkbaar konden de twee elkaar even niet luchten of zien, aangezien ze elkaar ook nog eens hadden ontvolgd. En dat elkaar ontvolgen kan wijzen op een relatiebreuk, zagen we ook al eens bij andere BN’ers.

Anouk en Dominique zijn al zo’n zeven jaar samen en werden in 2016 ouders van hun dochter Jelizah Rose. Anouk had toen al vijf kinderen uit eerdere relaties: Benjahmin Kingsley, Elijah Jeremiah, Phoenix Ray, Jesiah Dox en Sion Jethroe. Het stel is sinds 2020 verloofd, toen ging Anouk op één knie voor haar grote liefde.

Foto: Instagram