Amanda Balk

Amanda Balk reageert op uitspraken Afrojack: ‘Hij liegt’

Bronnen lieten onlangs aan weekblad Weekend weten dat de relatie van Afrojack en zijn ex Amanda Balk op scherp staat. Woensdag bevestigde de dj dat hij hun dochter niet meer mag zien: een verhaal dat volgens Amanda zelf heel anders in elkaar steekt.

“Ze had nooit verwacht dat Nick in de pers zou liegen, ten kostte van haar en haar dochter, om zijn eigen gezicht te redden”, zo laat haar manager aan Shownieuws weten. “Amanda schikt zich al jaren naar een onmogelijk schema van Nick (…) Maar helaas, sinds haar vader een nieuwe vriendin heeft, heeft hij nauwelijks contact meer met zijn dochter opgenomen.” Zelfs na de gewapende overval bleef steun volgens Amanda uit. En ook Nicks moeder, de oma van Vegas, zou volgens de realityster nooit contact hebben gezocht met haar kleindochter.

“Amanda is momenteel in tranen en kan er niet bij dat Nick zijn eigen dochter al een jaar niet wil zien en nu mooi weer speelt in de pers”, vervolgt de manager. “En hier ook nog, de moeder van zijn kind voor de bus gooit, terwijl zij degene is die iedere ochtend een boterhammetje staat te smeren en haar haartjes kamt.”

Nick, zoals de dj in werkelijkheid heet, haalde woensdag via RTL Boulevard keihard uit naar zijn ex. Zo vertelde hij dat ze hun dochter bij hem weghield en keer op keer geld opeiste. “Als ik dat weigerde, dan werd er na een rits aan beledigingen, vaak gedreigd dat ze met verzonnen negatieve verhalen ‘naar de pers zou gaan’ over mij, of mijn vrouw, en als dat er niet voor zorgde dat ze kreeg wat ze wilde, kwamen er e-mails met letterlijk zinnen ‘als je niet betaalt zorg ik dat jij je dochter nooit meer ziet’.”