andre-hazes

André Hazes genoot van live optreden

Gisteren had André Hazes (27) na bijna een jaar weer een live optreden met publiek op de planning staan. Het Fieldlab-proefconcert in de Ziggo Dome voelde net zo vertrouwd als vroeger en de zanger heeft er zo van genoten dat hij nog wel even vooruit kan.

“Ik kan er voorlopig wel op teren moet ik eerlijk zeggen”, zegt André tegen het ANP. “Ik geloof wel dat als alles echt goed uitpakt we in juli-augustus weer aan de gang kunnen, maar tot die tijd hou ik het zeker wel vol. We moeten het er ook mee doen.”

De 27-jarige zanger vergelijkt het optreden in de Ziggo Dome met de eerste keer seks: “Dat je de week ervoor al weet dat het gaat gebeuren en dat je je afvraagt, hoe gaat het zijn, hoe zal het zijn, ga ik het trekken, kan ik het rekken? Dat was met dit ook zo, maar eigenlijk viel het allemaal best mee. Ik heb me van tevoren druk gemaakt om niks, ik was weer helemaal thuis.”

De Ziggo Dome, waar normaal gesproken 170.000 man in kan, was maar gevuld met 1300 man. Daar merkte André echter niks van: “Ik heb oortjes in en die sluiten alles af behalve mijn band en mij en ik hoorde al die mensen door mijn oortjes heen. Het leek alsof de Ziggo vol stond, echt super.”

Alhoewel de zanger het publiek heeft gemist het afgelopen jaar, heeft hij ook genoten van alle vrije tijd. “Ik ben geen dag André Hazes geweest, ik ben gewoon papa geweest. Ik had best wat tijd in te halen met mijn zoontje, die nu 4 is. Ik was niet meer de man die zondags het vlees snijdt, ik ben overal bij geweest. Bij het leren fietsen en op het ijs, dus dat was wel te gek en voor hem heel leuk dat hij zijn vader een jaar volledig had.”

Beeld: Instagram