Monique André insta

André Hazes had zoontje liever Henk Hazes genoemd

In de documentaire van André Hazes: The Next Chapter komt ook het zoontje van André en Monique Westenberg aan bod. Het stel probeert hem zoveel mogelijk af te schermen van de buitenwereld. Om die reden hebben ze ook spijt van de naam van hun zoontje: André Hazes. Monique: ,,Soms denk ik weleens: ‘Hadden we hem maar anders genoemd.’”

Monique vindt dat ze daar destijds niet goed genoeg over na hebben gedacht. ,,Als hij zegt: ‘Ik ben Andre Hazes’, dan vinden mensen daar wat van. Positief en negatief.” André vult aan: het had anders geklonken als hij Henk Hazes had geheten.

Niet herkenbaar op social media
Een aantal jaar geleden hebben de ouders van Dre ervoor gekozen om hem af te schermen op social media. Dat kwam omdat een roddelblad een foto van Dré op de cover had gezet. Dat schoot bij Monique in het verkeerde keelgat. “Op deze manier kan hij kind zijn. En dat is echt fijn”, geeft ze aan. Ondanks hij op social media dus niet meer herkenbaar in beeld wordt gebracht, is dat natuurlijk anders als kleine Dre over straat gaat met zijn bekende ouders. “Maar als hij met een vriendje is of met mijn moeder, dan wordt hij niet herkend.”

Beeld: Instagram