Andre Hazes Instagram

André Hazes heeft genoeg te vieren!

Vandaag is André Hazes jr. jarig. Hij blaast 29 kaarsjes uit. Op Instagram maakt hij duidelijk dat hij in feeststemming is. “It’s my birthday! Normaal had ik niet zoveel met mijn verjaardag, maar dit jaar is het anders. Alles is anders! Ik ben blij❤️.” Dat komt waarschijnlijk ook omdat André zijn televisiedebuut maakte bij Eva Jinek.

André Hazes opgelucht over televisie-optreden

“Gisterenavond mijn eerste televisie optreden sinds een lange tijd. Iets waar ik op een of andere manier de hele dag nerveus voor was. Voor de vragen die misschien wel gesteld zouden worden, of het feit dat dit mijn eerste keer nuchter op televisie was. Maar de reacties hierop waren overweldigend. Hoeveel berichten ik van mensen heb gekregen die mij voelen. Die hetzelfde meemaken, met hun zoon, dochter, vader moeder, of zichzelf. Het geeft mij zoveel kracht dat ik door open, kwetsbaar, eerlijk en zelfs met een grapje over alles te praten mensen help. Dat is ook de 12e stap die ik volg. Doorgeven wat je zelf hebt geleerd. En laten zien hoe fijn je er uit kan komen. Het is nooit te laat om aan jezelf te werken en ik garandeer je, je zal weer trots op jezelf zijn.”