Andre Hazes Insta

André Hazes maakt geen ouwelullenmuziek meer

”Als je wint heb je vrienden, rijen dik, echte vrienden”, zong wijlen Herman Brood jaren geleden al. Het lijkt van toepassing op André Hazes, die tot voor kort eengevierde ster was, maar nu bijna moet smeken of fans asjeblieft zijn nieuwe liedje willen beluisteren. En sommige van zijn vroegere vrienden begrijpen hem ook niet meer. Hoe kan het nog goedkomen tussen André en zijn fans en vrienden?

Ahoy nog niet uitverkocht

André Hazes dacht met zijn zorgvuldig uitgestippelde comeback na de burn-out pauze wel eventjes een paar avonden Ahoy te kunnen vullen met zijn fans voor zijn nieuwe concerten. Maar dat valt vies tegen. Verkocht Dré enkele jaren geleden moeiteloos drie avonden Ahoy uit, nu heeft hij zelfs moeite om één enkele avond in Ahoy te vullen. Fans keren hem kennelijk de rug toe.

Bedrogen door hun idool

Volgens kenners, collega’s en vrienden hebben zijn uitspraken in de media zijn populariteit geen goed gedaan. Zoals toen Dré in de talkshow van Beau riep dat hij zijn oude liedjes als ’Leef!’ maar ’ouwelullenmuziek’ vindt. Dat is natuurlijk zijn goed recht, maar het heeft blijkbaar wel gevolgen voor de fans die vroeger kaartjes voor hem kochten. Die voelen zich misschien wel bedrogen door hun idool en blijven vervolgens kennelijk weg bij zijn concerten. Dat zou jammer zijn, want feit blijft dat André Hazes jr talent heeft.