André Hazes Amsterdamse Zomer

André Hazes maakt line-up De Amsterdamse Zomer 2023 compleet

De Amsterdamse Zomer onthult Special Mystery Guest

Met nog enkele maanden te gaan voordat De Amsterdamse Zomer 2023 plaatsvindt, is 4PM Entertainment enthousiast de Special Mystery Guest eindelijk aan te kondigen. Niemand minder dan André Hazes zal op zaterdag 8 juli 2023 optreden. Hiermee is de line-up voor De Amsterdamse Zomer 2023 compleet en kunnen we alvast verklappen dat komende editie nog grootser en spectaculairder zal worden dan de vorige.

André Hazes is een icoon binnen de Nederlandse muziek. Zijn muziekstijl en stemgeluid zijn onmiskenbaar en geliefd bij een breed publiek. Met hits als “Leef”, “Ik Haal Alles Uit Het Leven” en “Bloed, Zweet en Tranen” heeft hij de harten van veel mensen veroverd. “Na een lange afwezigheid stond hij weer voor het eerst op het podium bij Holland Zingt Hazes. Deze zomer speelt hij maar op drie festivals, waar De Amsterdamse Zomer er één van is. Het is dus heel bijzonder dat hij erbij is op 8 juli!”, aldus Mitchel Bovenlander, CEO van 4PM Entertainment. De organisatie is ervan overtuigd dat zijn optreden een onvergetelijke ervaring zal zijn voor alle aanwezigen.

Met de toevoeging van André Hazes is de line-up voor De Amsterdamse Zomer nu compleet. Naast André Hazes zullen onder andere Tino Martin, Rolf Sanchez, Kris Kross Amsterdam, Zoë Tauran, Willeke Alberti en OG3NE acte de présence geven. Een perfecte mix van gevestigde namen en opkomend talent, die allemaal garant staan voor een onvergetelijke zomeravond.

Komend weekend komt De Amsterdamse Zomer met nog meer spectaculair nieuws. Houd de website en sociale mediakanalen in de gaten om op de hoogte te blijven.

Voor de volledige line-up, informatie en tickets, zie www.deamsterdamsezomer.nl

Foto: Royal Promotions