Vooruitblik Op Holland Zingt Hazes 2024

André Hazes slaapt in andere kamer als hij bij Monique is

André Hazes en Monique Westenberg hebben een nieuwe vorm in hun relatie hebben gevonden. Deze houdt onder meer in dat hij niet met haar samenwoont. Maar ook blijkt dat hij niet met haar in dezelfde slaapkamer ligt.

In ‘Casa di Beau’ vertelt hij meer hierover.

André Hazes wordt bang
“Bij mij was het zo dat als er iets gelukkigs in mijn leven gebeurde, stond er altijd iets ongelukkigs tegenover”, aldus de zanger. Nu het weer goed gaat met Monique, wordt hij bang. “Nu gaat het echt heel goed en dat is heel eng, omdat je het jezelf bijna niet gunt, omdat je zo gewend bent dat er iets negatiefs tegenover moet staan.”

André Hazes in eigen kamer
Wanneer hem gevraagd wordt waarom hij niet bij Monique wil intrekken, antwoordt André: “Ik denk gewoon misschien ook wel de angst dat het fout gaat, omdat het nu zo goed gaat op deze manier.” Ook hun zoontje André speelt een rol in zijn besluit. “Wij zijn sowieso wel heel voorzichtig met Dré. Dat is ook de reden waarom ik in een andere kamer slaap.”

André Hazes geeft Monique kus en klap
Inmiddels weet hun zoon wel dat ze weer een stelletje zijn, maar eerst hielden ze dat voor hem geheim. “We wilden hem niet weer verwarren. Als hij bijvoorbeeld naar de wc ging, dan was het eerste wat ik bij haar deed een kus op de mond en een klap op de billen.”

André Hazes zet telefoon uit

Volgens André is hun zoon erg blij als hij bij hen blijft slapen. “Dat vind ik een heel fijn gevoel.” André is op elke maandag en dinsdag bij zijn vriendin en zoon. “Die zijn echt van hen en dan doe ik mijn telefoon uit.”