Andre Hazes Instagram

André Hazes wil geen ruzie meer

André Hazes wil niets te maken hebben met de erfenisstrijd tussen zijn zus Roxeanne en moeder Rachel. Zijn humor is Dré in de afgelopen maanden van afwezigheid gelukkig niet kwijtgeraakt. Zo grapte hij voor de camera van RTL Boulevard: ”Om heel eerlijk te zijn: mijn moeder heeft een nieuwe auto gekocht. Het eerste dat ik tegen haar zei: ’Ik hoop wel dat je die van jóuw deel van de erfenis hebt gekocht.’ Zo ga ik met deze
situatie om, snap je.”

Innerlijke rust

Het afgelopen jaar vocht de zanger tegen een drugsverslaving, stress en zichzelf. Maar nu hij is afgekickt en eindelijk innerlijke rust heeft gevonden, wil hij geen ruzie meer. ”Dat is ook echt dé manier voor mij. Ik hou me er nog steeds buiten en ik maak er liever grapjes over, terwijl dat misschien iets heel raars is, maar ik wil alleen maar positief in het leven staan”, vertelde de volkszanger met een tevreden glimlach.