André Hazes Holland Zingt Hazes Perspres 21062023 Ajdj (85)

André Hazes wil heel graag meer kinderen met Monique

Een leven zonder drank heeft de band tussen André Hazes en Monique goed gedaan. Want ze zijn weer samen. Over de ontrouw van vroeger zegt de zanger: ”Je begrijpt wel dat ik mijn lesje echt wel heb geleerd.” En Dré durft sinds hij weer met Monique is, ook weer hardop te dromen. En denkt zelfs aan gezinsuitbreiding met Monique. ”Dat zou ik nog steeds heel graag willen”, vervolgt hij in Linda.

Monique nog wat terughoudend

”Ik wil het allemaal heel graag. Trouwen, meer kinderen. Maar nu realiseer ik me pas dat er maar één vrouw is met wie ik dat echt wil: Monique. Daarom ben ik ook met hangende pootjes teruggegaan. Alleen is zij er nog een beetje terughoudend in, wat ik natuurlijk goed begrijp.” Maar met zijn in ieder opzicht frisse start heeft André alle vertrouwen in een gelukkige toekomst. Met Monique, Dreetje en wellicht meer kleine Hazes-en.