andre-hazes

André reageert op bekendmaking breuk

André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) zijn nu toch echt uit elkaar. Ondanks zijn huwelijksaanzoek eind 2020 heeft André toch ingezien dat Monique niet de vrouw is waar hij oud mee wil worden. De zanger deelt via Instagram zijn kant van het verhaal, waarin hij tevens onthult dat hij steun heeft gevonden bij iemand anders.

‘Binnen mijn relatie heb ik – om aan de verwachtingen van Monique te kunnen voldoen – geprobeerd alles te zijn wat ik niet ben. En dat is me uiteindelijk opgebroken’, schrijft de zanger. ‘Het heeft een aantal keer tot een breuk geleid, die nu echt definitief is. Begin dit jaar is mij duidelijk geworden dat het tussen ons gewoon niet meer werkt. Maar tijdens onze vakantie op Bonaire is de bom echt gebarsten, waarna ik op dag drie heb aangegeven bij terugkomst in Nederland bij Monique weg te gaan.’

De zanger hoefde die breuk echter niet alleen door te komen: ‘Ik ben de afgelopen jaren tijdens alle ups en downs regelmatig opgevangen door de familie Van Soelen, die voor mij altijd een enorme steun en toeverlaat is geweest. Vooral op de momenten dat ik er doorheen zat. Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb.’

Dat André en Monique nu definitief uit elkaar zijn, betekent niet dat André ook zijn zoontje zal achterlaten, stelt hij: ‘Het einde van een relatie tussen twee mensen betekent niet het einde van de relatie tussen een vader en zijn zoon. Die koester ik enorm en ik zal er van mijn kant alles aan doen om de fantastische band met André in stand te houden.’

André en Monique waren sinds vorig jaar februari weer bij elkaar, nadat de zanger enkele maanden een relatie met Bridget Maasland had. Het afgelopen jaar leken André en Monique gelukkiger dan ooit. In december maakten de twee bekend dat ze wilden gaan trouwen. 

Beeld: Instagram