500 Heelhollandbakt Seizoen11 Elvinboer 4

André van Duin komt niet thuis bij Janny

André van Duin presenteert voor de achtste keer een seizoen van het Omroep MAX-programma ’Heel Holland Bakt’. De chemie met Janny van der Heijden knalt van het scherm. We stelden André er een paar vragen over. Het hele interview staat in Party 7, hieronder vast een voorproefje.

Spreken Janny en u elkaar ook buiten de opnames om?
”Nee, wij komen niet bij mekaar thuis, gaan privé niet veel met mekaar om. Dat komt er gewoon niet van. Janny en ik zien elkaar echt onderweg, zoals bij premières, en bij het bootje varen en bij ’Heel Holland Bakt’ zien wij mekaar veel.”

Op 20 februari wordt u 77. Hoe gaat u dit vieren?
”Ik ga in ieder geval geen groot feest geven. Fernando (André’s partner, red.) en ik gaan op vakantie naar Mallorca en daar ga ik mijn verjaardag vieren. Lekker in de zon.”

Foto: Omroep MAX