Placeholder

André van Duin presenteert komend seizoen Heel Holland Bakt

De presentatie van het MAX-programma Heel Holland Bakt zal komend seizoen in handen zijn van André van Duin. Martine Bijl heeft besloten ook dit jaar Heel Holland Bakt niet te presenteren. Een moeilijk besluit want het programma is haar dierbaar.

Weliswaar verbetert de gezondheid van Martine sinds haar hersenbloeding in september 2015 nog steeds. “Maar dat gaat millimeter voor millimeter. Zestien lange, inspannende opnamedagen kan ik nog niet aan. Het spijt me veel meer dan ik kan zeggen”, aldus Martine Bijl.

André van Duin: “Heel jammer dat het Martine dit jaar nog niet lukt om de presentatie weer op zich te nemen. In de hoop dat zij door deze verlenging van haar herstel weer helemaal de oude zal worden, zal ik Martine graag nog een seizoen vervangen.”

MAX-directeur Jan Slagter: “Het is ontzettend spijtig dat het Martine niet lukt om er dit seizoen bij te zijn, maar haar gezondheid staat voorop. We wensen haar vanuit MAX veel beterschap toe.”

Heel Holland Bakt is in het najaar weer te zien op NPO 1. Evenals het programma Smaakt naar meer, dat André van Duin ook presenteert.