Amsterdam Premiere Ballet

Angela Groothuizen heeft ‘losse verkering’ met ex-man

Angela Groothuizen is een bezig bijtje met een tv-programma, de Dolly Dots en een radioprogramma, maar desondanks vindt ze het op haar 64e toch echt tijd om te minderen. ”Ik kreeg de rekening in mijn privéleven.” Zo is ze bijvoorbeeld gescheiden van haar man Rob Mooij, al vertelt de zangeres en presentatrice in de nieuwe Party dat de twee elkaar nog steeds geregeld zien: ”Hij zit heel vaak bij mij en ik bij hem. We zien elkaar heel veel en spreken elkaar zeker een uur per dag. We verhuren het huis in Vinkeveen ook wel een beetje. We hebben nu losse verkering. Hij is mijn beste vriend. Het beste van wat we hadden, hebben we kunnen bewaren. Eigenlijk is het nu hechter dan de laatste twintig jaar, dus dat is mooi. Het gaat heel goed met hem, dus ik ben heel dankbaar.”

Foto: