Anita Witzier eet vanavond spinazie!

Anita Witzier bracht zo’n twee jaar geleden het kookboek ’Zonder Fratsen’ uit. Party vraagt zich af of ze nog steeds zo’n keukenprinses is?
”Ik vind het heerlijk om te koken en ik hou ontzettend van kookboeken lezen. Daardoor kom ik ook veel aan de weet over voedingsmiddelen, smaken, waar dingen vandaan komen. Ik raak ook geïnspireerd door wat ik in kookboeken lees; ik pas dan graag zelf dingen aan en schrijf er dingetjes bij.”

Hoe bestaat het in hemelsnaam dat jij en Michel zo slank zijn, terwijl je zo van koken en eten houdt?
”Haha, wij nodigen graag en vaak mensen uit om bij ons te komen eten. Als ik zo uitgebreid kook, eten we dat natuurlijk niet allemaal zelf op, wat denk jij, haha. Maar vanavond is het gewoon spinazie, kabeljauwtje en aardappelpuree, hoor. Michel en ik sporten en bewegen allebei graag. Dat doen we om in shape te blijven en conditioneel is het goed. We voelen ons niet oud, maar we moeten wel stretchen om flexibel te blijven. Kracht, balans en goed voor de geest: met het sporten dienen wij meerdere doelen.”