Anouk Insta

Anouk snapt dat mensen denken: ‘Wat is er mis met die vrouw?’

Anouk had nooit verwacht dat ze drie keer de Ziggo Dome zou uitverkopen. En dat ook nog in een mum van tijd. In Margriet zegt ze: “Die zag ik totaal niet aankomen. Ik dacht eerder dat dit het moment zou zijn waarop ik naar een kleinere zaal zou worden verplaatst. Het houdt ooit een keer op. En ik heb het idee dat het voor vrouwelijke artiesten sneller komt dan bij een man. Het is zo oneerlijk dat vrouwen worden beoordeeld op hun leeftijd en sexappeal. Ik ben het tegenovergestelde van sexappeal. Het liefst sta ik daar gewoon in mijn joggingbroek. Ik heb mezelf nooit goed genoeg gevoeld op het podium. Ik ben gewoon geen entertainer. Ik moet mezelf er na het derde nummer aan herinneren om even normaal ’goedenavond’ te zeggen tegen het publiek. Ik snap best dat mensen die mij voor het eerst live zien, denken: wat is er mis met die vrouw?”

Foto: Instagram