Antoon Insta

Antoon wil kwaliteit leveren en drinkt daarom niet meer bij shows

Antoon heeft besloten het bier tijdens zijn eigen concerten wat vaker te laten staan. De zanger wil iedere avond kwaliteit leveren aan zijn fans en merkte dat een vaasje daar niet bij helpt, vertelt hij in gesprek met NU.nl.

“Als je zes dagen per week optreedt en elke keer twee biertjes drinkt, weet je dat het uit de hand loopt. Zeker als het meestal ook niet bij die twee biertjes blijft”, vertelt de twintigjarige artiest, wiens volledige naam Valentijn Antoon Remmert Verkerk is.

Antoon scoorde grote hits met nummers als OliviaHallo en Hyperventilatie en onlangs bracht hij zijn nieuwe single Klop Klop uit. Zijn drukke schema zorgde ervoor dat hij zijn levensstijl wilde aanpassen. Zijn vriendin houdt hem daarbij in balans. “Voor haar is het niet altijd chill geweest. Er waren momenten dat ik thuiskwam van een optreden voor twintigduizend man, waar je als een soort god ontvangen wordt. Dan werd mijn vriendin boos omdat ik mijn schoenen niet even netjes bij de kapstok had gezet. Dat voelt dan heel raar in mijn hoofd, maar het is juist fijn dat zij me laat voelen dat ik maar een normaal mens ben.”

“Het is goed om af en toe te horen: ‘Doe maar even normaal. Je bent geen god, je bent gewoon Tijn.’ Het is niet dat ik uit de hoogte ben gaan doen of een rare lifestyle ben gaan leiden, maar het succes doet wel iets met je. Je kan niet voor zo’n meeschreeuwende menigte optreden en daar niks bij voelen. Dat geeft zo veel dopamine en adrenaline. Dat is niet iets wat een mens hoort te voelen.”

Bron: nu.nl / foto: Instagram