Qmusic Top 40 Awards 2023 Rode Loper

Armin van Buuren keert na vijf jaar terug naar het Noorden

Armin van Buuren kondigt optreden in Groningen aan

Internationaal en nationaal geroemd en binnenkort, na vijf jaar opnieuw in Groningen te zien! DJ Armin van Buuren kondigt een exclusief optreden in Groningen aan. Wanneer, waar en hoe blijft vooralsnog onbekend. De Nederlandse DJ trad in 2018 voor het laatst op tijdens Kingsland Festival in Groningen.

Armin van Buuren, vijf keer benoemd tot de beste DJ ter wereld, en onder andere bekend van het merk ‘A State of Trance’, verkocht afgelopen maart nog 55.000 tickets voor het 20-jarige jubileum van A State of Trance in de Jaarbeurs van Utrecht. Dat Armin al meer dan 20 jaar pioneer is in het vak, staat buiten kijf. Met hits als ‘Another You’ (met Mr. Probz), ‘Sunny Days’ (met Josh Cumbee) en ‘This is what it feels like’ (met Trevor Guthrie) staat de Nederlandse DJ nog altijd aan de top. Afgelopen weekend trad hij nog 3 keer op tijdens Ultra festival in Miami.

Armin van Buuren kondigt via zijn eigen social media een optreden in Groningen aan. Via www.armingoesnorthbound.nl kan je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom het optreden.  

Foto: Brunopress