Placeholder

Artiesten proosten op Holland Zingt Hazes 2016!

Vandaag namen de artiesten van Holland Zingt Hazes 2016 een middag een Amsterdamse kroeg over. Tezamen met pers en genodigden proostten Roxeanne Hazes, André Hazes Jr., Jeroen van der Boom, Danny de Munk, Lange Frans en Sjors van der Panne op het grootste meezingfeest van ons land: Holland Zingt Hazes 2016!

In het bruine Lunchcafé Bozz stonden de artiesten de pers te woord en allen kijken uit naar wederom een succesvolle editie. “Holland Zingt Hazes is een van die concerten waar ik als artiest ontzettend naartoe leef. We hebben dit jaar weer een fantastische groep mensen verzameld die stuk voor stuk een optreden geven die Hazes’ eer hoog houdt!,” aldus een enthousiaste Jeroen van der Boom. Ook Glennis Grace, Xander de Buisonjé en Peter Beense zullen de Hazes’ fans trakteren op zijn grootste hits. Daarnaast maakte Roxeanne Hazes vrijdag tijdens een uitzending van The Voice of Holland bekend dat Jamai Loman ook aan de line-up van deze vierde editie van Holland Zingt Hazes is toegevoegd.

Debutanten dit jaar bij Holland Zingt Hazes zijn Lange Frans en Sjors van der Panne. “De muziek van André Hazes is altijd belangrijk geweest voor Nederlandse artiesten en zeker ook voor mijn eigen muzikale ontwikkeling. Het maakt niet uit welk muziekgenre je normaal brengt, je komt altijd wel een keer met zijn muziek in aanraking. Dat ik nu zelf zijn liedjes ga brengen vind ik een eer en wie weet… Misschien word ik wel Nederlands nieuwste volkszanger!”, lacht Lange Frans.

 

Foto: Van Emst Fotografie