Slippers Premiere

Astrid Joosten zou een hele leuke moeder zijn geweest

Hoewel presentatrice Astrid Joosten kinderen heel leuk vindt, heeft ze zelf nooit kinderen gewild. “Ik heb eigenlijk ook nooit een moedergevoel gehad, wat veel vrouwen wel hebben, dan kun je het beter ook maar niet doen.”

Hoewel presentatrice Astrid Joosten kinderen heel leuk vindt, heeft ze zelf nooit kinderen gewild. “Ik heb eigenlijk ook nooit een moedergevoel gehad, wat veel vrouwen wel hebben, dan kun je het beter ook maar niet doen.”

Handenbinders dat kleine grut

Daarnaast vraagt de presentatrice zich in alle eerlijkheid af of ze het wel echt had gekund, kinderen opvoeden. ”Dat kleine grut, ongelooflijke handenbinders, ik heb vriendinnen nooit benijd.” En in ’Nouveau’ voegde ze er over haar kinderloosheid aan toe: ”Mijn vriendinnen zeggen weleens: ’Jij zou een hele leuke moeder geweest zijn.’ Dat denk ik ook wel. Maar ik denk dat ik het ook heel zwaar gevonden zou hebben. Ik heb het altijd als heel prettig ervaren dat ik voluit kon gaan voor wat ik wilde. Mijn broer en zus hebben wel kinderen en ik ben dol op ze. In de zomer komen ze allemaal naar mijn huis in Frankrijk voor de familiereünie. Dan ben ik helemaal happy.”