famke-louise

Babynieuws: Famke Louise is in verwachting

Nog geen twee dagen geleden kondigde Famke Louise (22) aan dat zij een nieuwe vriend heeft – voormalig voetballer Denzel Slager – maar dat is niet het enige wat de zangeres geheim heeft gehouden. Ze is namelijk in verwachting van haar eerste kindje.

“We krijgen een baby,” vertelt Famke enthousiast. “Het was heel moeilijk om het voor ons te houden,” aldus Denzel. Famke, die normaal vaak in strakke en … kleding rondloopt, heeft zich een tijdje moeten toeleggen op grotere kledingitems. Inmiddels is ze over de helft van haar zwangerschap: “Nu kan ik lekker mijn buik laten zien,” stelt ze blij.

Voor een prille relatie is een zwangerschap natuurlijk best een uitdaging, zeker aangezien Famke zich niet altijd even goed heeft gevoeld. “Ik ben nu weer een beetje aan het opbloeien. Het ging in het begin niet heel soepel; misselijk, moe, agressief.” Ook Denzel, die zijn nieuwe liefje er goed doorheen heeft geholpen, beaamt dat. “Ik heb het wel zwaar gehad, moet ik zeggen, maar het was echt te doen.”

Het stel is niet van plan om zich te houden aan de traditionele babykleuren. “We gaan voor genderneutraal, met alles eigenlijk. Ook de gender reveal wordt genderneutraal,” aldus Famke. “Je weet aan het einde van de dag nooit waar onze kleine op gaat vallen, dus we willen daar niet een kleurkeuze in maken.”

De twee tortelduifjes laten er duidelijk geen gras over groeien, maar Famke trekt zich niks aan van kritiek: “Als het goed voelt, dan voelt het goed. Ik ben iemand geweest […] ik luister naar mijn gevoel. Dit zit goed, dit is de man met wie ik dit wil. Ik had dit met niemand anders gewild.”

Beeld: Instagram, Bron: RTL Boulevard