kim-kotter-jaap-reesema-ouders

Babynieuws voor Kim Kötter en Jaap Reesema

Kim Kötter (38) en Jaap Reesema (35) worden in februari 2021 voor de derde keer ouders. En dat hadden ze niet zien aankomen… “Totaal onverwacht, maar erg welkom”, vertelt het stel via hun eigen YouTube-kanaal.

“Prachtig, een cadeautje”, stelt Jaap over de zwangerschap. “Het was echt een cadeautje, want met die andere twee was het via IVF ontstaan”, springt Kim bij. “Maar deze is in de coronatijd in de buik gekomen…” Gelukkig is hun kindje volgens Kim kerngezond en ze kunnen dan ook niet wachten om nummer drie te verwelkomen. 

Of Muck en Youp een broertje of een zusje krijgen, weet het trotse stel nog niet. Kim is op Valentijnsdag – wat ze thuis ook wel ‘hartjesdag’ noemen – uitgerekend. “Er zit een baby in mijn buik. Daarom is mama steeds zo’n misselijk”, legt ze uit aan haar jongetjes. 

“Mijn ouders, schoonouders en mijn hele familie hadden het allemaal niet aan zien komen. Ze dachten allemaal dat het om iemand anders ging, maar het is geen grapje: het gaat echt om ons. En ik vind het echt zó fijn dat het out in the open is en ik gewoon mijn buik kan laten gaan (…) Iedereen mag het weten: we krijgen een baby!” vertelt Kim in de video.

Beeld: Instagram