Placeholder

Barbie wil even anoniem zijn

Daar waar reality-ster Barbie eerder altijd hunkerde naar aandacht, vraagt ze nu om met rust te worden gelaten. Op haar Facebookpagina legt ze uit waarom: “Als ik de deur uit loop zie ik al gelijk die camera’s, mensen trekken uit zichzelf het dekentje weg uit mijn zoon Milano’s wandelwagen en van een afstand hangen mensen uit het autoraam om mijn dochter Angelina en ik te fotograferen, terwijl ik met dat kind zit te eten.”

Barbie, die eigenlijk Samantha de Jong heet, werd bekend door ‘Oh oh Cherso’ en heeft daarna -samen met haar man Michael- verschillende series gemaakt van haar realitysoap. Ze is nu even helemaal klaar met ongevraagde aandacht: “Mensen zullen vast zeggen dat ik dit zo graag wil omdat ik blijkbaar aandachtsgeil ben. Nou, nee. Dat is niet wat je wil als bekende Nederlander. Er zijn grenzen. Ik wil niet dat iemand om half 12 ’s avonds op mijn deur klopt.”

Barbie heeft een sticker laten maken met de tekst ‘Respecteer alstublieft onze privacy. Geen foto’s aan de deur of op het pleintje.’