Bb Jacob De Vries Rtl

B&B Vol Liefde Jacob gecontroleerd door jaloerse vriendin Solange

Na een aantal teleurstellingen in de liefde dacht ’B&B Vol Liefde’-deelnemer Jacob de Vries met de Braziliaanse Solange eindelijk de ware te hebben gevonden. De liefde spatte er dan ook vanaf. Maar helaas heeft hun relatie geen stand kunnen houden. Aan Party vertelt Jacob de reden van de breuk.

Niet op zoek naar een werkster

”Laat ik voorop stellen dat Solange een heel lieve vrouw is, maar uiteindelijk bleken we toch niet bij elkaar te passen. Het is ook niet zomaar iets om ineens 24/7 samen te zijn. Op den duur begon Solange ook jaloers te worden als er vrouwelijk gezelschap in mijn B&B was. En ze begon me steeds meer en meer te controleren. Daar kwam nog bij dat Solange geen Engels en geen Nederlands wilde leren en dat maakte het uiteraard moeilijk wanneer we uit eten gingen met vrienden. Ik werd ook door haar beperkt in mijn bewegingsvrijheid en dat voelde niet goed. Bovendien doe ik altijd veel aan sport; ik heb niet voor niets vroeger topsport bedreven. Maar Solange was niet sportief en het is voor mij belangrijk dat ik op dat gebied een gelijke partner heb. Ze verzorgde me goed en hielp me in het huishouden, maar ik ben niet op zoek naar een werkster. Ik heb een vast team van vijf werksters, waar ik meer dan tevreden over ben. Ik ben nu weer alleen en voel me weer enorm gelukkig; en dat zegt eigenlijk genoeg.”